Kostour

Ce fel de pantofi ar trebui să aleagă fetele?

Fetele de aspect de model foarte des atunci când aleg încălțăminte potrivită pentru ei se confruntă cu o mulțime de probleme diferite. Și din moment ce creșterea înaltă este de obicei însoțită de o dimensiune mare a picioarelor, ar trebui să spuneți puțin despre cum să alegeți pantofii pentru o fată înaltă.
De exemplu, unul dintre mușchii prietenilor lor este forțat să poarte pantofi de 41 de mărimi! Iar acest lucru adesea îl afectează, dar ce puteți face în cazul acesta, dacă natura a decis să o recompenseze în acest fel. Și alegerea modelelor de încălțăminte, cizme elegante sau cizme fermecătoare pentru ea devine o adevărată tortură.

Aceste pantofi sunt vândute în număr mare în magazine în câteva zile, deși multe modele sunt importate până la 45 de dimensiuni.
Se spune ca acesti pantofi pot fi achiziționate numai în orașele mari, și absolut nu știu dacă vă place este potrivit pentru modelul dvs. picior, nu cumpără asta, riști totul să rămână fără pantofi.

La balul ei de liceu, avea sandale simple pe tălpi plate, pentru că nu putea cumpăra nimic mai potrivit.
M-am imbracat pentru plimbari de zi cu zi si a trebuit sa apara pe ele pe scena. Iar singura mântuire era o rochie lungă, sub care pantoful nu era vizibil.

Comanda acum!